miercuri, 29 ianuarie 2014

Traduceri rusa






Limba rusa este vorbită de o populație însemnată a globului, numai Federația Rusă, care are drept limbă oficială aceasta, depășește 140 milioane de persoane. 
Pe lângă aceștia însă mai există țările care au aparținut celor 33 de state membre,  precum Ucraina, Belarus, Kazakhstan și altele.

Ilona colega noastra traducatoare nativa pe limba rusa sustine “după cum bine se știe, alfabetul limbii ruse este scris în chirilică, multe dintre cuvinte din slavona veche se pastrează și la noi, în special termenii bisericești ca de exemplu  „utrenia”, „vecernia” și altele. Pentru cei interesați să studieze această limbă trebuie avertizați că este o limbă destul de dificilă din cauza gramaticii anevoioase, dar și a pronunției la fel de grele.”

Efectuam traduceri rusa romana sau romana rusa pentru orice tip de documente la o calitate excelenta avand in vedere ca suntem traducatori nativi rusa si traducatori nativi romana.


Daca ai nevoie de traducator nativ romana rusa si rusa romana, la noi ai solutia pentru traduceri perfecte in limba rusa.

SEDIU BUCURESTI : 

   Blvd. Unirii 13, Bl. C2, Sc. 1, Ap. 20, Interfon 20, Sector 4

Tel:
 0732084093 - Dep. Estimare Pret si Management Proiecte
 0732084093 - Dep. Preluare si Predare Documente
 Fax: 0341819301

SEDIU CONSTANTA :

 Biroul 1. Blvd. Stefan Cel Mare 47 A, Constanta





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu